Klimapartner

klimaforandringer

Alle snakker om forandringer i klimaet – og med god grund. Er du også bekymret for klodens klima?

Vi ser stadig flere og flere naturkatastrofer over hele verden, og der er intet, der tyder på, at vi vil se færre i fremtiden. Klimaændringerne har alvorlige konsekvenser for verdens natur og dyreliv. WFF er en af de organisationer, som gør en stor indsats for at bremse den globale opvarmning.

Isen smelter

En betydelig mængde is er smeltet og denne udvikling ser ud til at fortsætte. Hvis det er tilfældet, vil vi se store naturkatastrofe, hvor store område vil blive oversvømmet, og bestanden af isbjørne vil falde drastisk.

Årsagen til at isen smelter er hovedsageligt vores stigende udledning af drivhusgasser. Heldigvis bliver der gjort meget for at begrænse denne udledning, men desværre er det langt fra nok til at vende udviklingen. Vi kan forvente at temperaturen fortsat vil stige de kommende år, hvis vi ikke får nedbragt eller stabiliseret de menneskeskabte årsager til den globale opvarmning.

Bliv klimapartner med WWF

Hvis du har lyst til at støtte WWF indsats mod klimaforandringerne, så har du mulighed for at blive klimapartner. Hvis du vælger at blive klimapartner, støtter du med 50 kr. hver måned i kampen mod klimaforandringerne. WWF vil løbende opdatere dig på udviklingen i deres klimaarbejde.

This entry was posted in Artikler om velgørenhed. Bookmark the permalink.

Comments are closed.