Orangutang adoption

Ønsker du at hjælpe med at redde den truede orangutang? Så læs med her – for det er muligt at gøre en forskel.

Adopterorangutang Orangutangerne i Borneos regnskov er truede, og hvis der ikke bliver gjort en indsats risikerer vi, at de vilde bestande forsvinder helt. Hvert eneste år forsvinder op mod 6000 orangutanger, og den største årsag er, at regnskoven bliver fældet.

I dag findes der kun orangutanger på øerne Borneo og Sumatra, og det skønnes at der kun er omkring 50.000 vilde orangutanger tilbage. Hvis du vælger at adoptere en orangutang hjælper du til med at redde en af verdens fire arter af menneskeaber.

Hvordan kan jeg hjælpe?

En af de organisationer som gør meget for at hjælpe Orangutangerne er Red Orangutangen.. De gør et stort stykke arbejde for at redde de unger, der ulovligt bliver holdt fanget som kæledyr. De tager sig af ungerne og freder regnskov til dem, så de en dag kan vende tilbage til naturen.

Du kan hjælpe Red Orangutangen i deres arbejde på at redde orangutangerne ved at adoptere en orangutang. Du kan læse mere om adoptionen ved at besøge www.redorangutangen.dk. Her kan du også læse om de forskellige aber du har mulighed for at adoptere.

Comments are closed.