Sponsorbarn

Sponsorbarn

Overvejer du også at hjælpe fattige børn i verden, så kan det være, det er noget for dig at få et sponsorbarn. Der er flere forskellige organisationer, som tilbyder, at man kan sponsorer et barn.

Hvad er et sponsorbarn?

Hvis du vælger at få et sponsorbarn, sikre du, at barnet får de helt basale fornødenheder. Du giver den fattige familie mulighed for at give barnet den nødvendige medicin og kost, så barnet undgår fejlernæring. Derudover sikre du med sponsoratet at barnet kan få en grundlæggende skolegang.

En af de mange organisationer der tilbyder at man kan sponsorere et fattigt barn er Børnefonden. Et Sponsorbarn gennem Børnefonden koster 230 kroner hver måned. Hvis du vælger at blive sponsor for et barn gennem børnefonden opdaterer de dig løbende på, hvordan det går med barnet udvikling. Du har også mulighed for at skrive sammen med dit sponsorbarn, så du ved hvordan det går.

Hvis du pludselig skulle blive forhindret i at fortsætte med at støtte dig sponsorbarn, har du altid mulighed for stoppe. Børnefonden sørger så for at finde en anden sponsor til barnet, så det sikres at den positive udvikling for barnet fortsætter.

Comments are closed.