Velgørenhedsorganisationer

På denne side finder du en kort introduktion til de enkelte velgørenhedsorganisationer. Hvis du er interesseret i at lære mere om de enkelte organisationer, kan du klikke dig videre og få en længere beskrivelse.

ORGANISATION INFO PRIS STØT NU!
Børnefonden Få et sponsor barn 230 kr. pr. måned Læs mere
Stop dyremishandling Fra 75 kr. pr. måned Læs mere
Hjælp et forældreløst barn Fra 160 kr. pr. måned Læs mere
Bliv fadder for et barn fra 200 kr. pr. måned Læs mere

Herunder finder du en lang række af de velgørenheds og hjælpeorganisationer der findes i Danmark.

Børnefonden

Børnefonden giver dig muligheden for at få et sponsorbarn. For kun 205 kroner i måneden kan du være med til at sikre et fattig barns fremtid. Klik dig videre for at få en længere beskrivelse af Børnefonden

WSPA -Velgoerenhed

Hvis du vælger at støtte WSPA hjælper til i kampen mod at stoppe dyremishandling. WSPA befinder sig i hele verden, så du finder også et projekt du gerne vil støtte. Læs mere om WSPA

Plan Danmark giver dig mulighed for at blive fadder. Der findes allerede rigtig mange som har valgt at blive fadder i gennem Plan Danmark, men de kan altid bruge flere, som ønsker at hjælpe udsatte børn. Læs mere om Plan Danmark.

SOS-børnebyerne

Hvis du ønsker at hjælpe udsatte børn i hele verden, burde du tage et nærmere kig på SOS-børnebyerne. De giver forældreløse og udsatte børn en ny chance for at få en fremtid. Læs mere for at få en længere beskrivelse af SOS-børnebyernes arbejde.

Kunne du tænke dig at adoptere en orangutang? Så ta’ et nærmere kig på BOS – de støtter orangutangerne på Borneo, som om 10 år kan være udryddet, hvis der ikke bliver gjort en indsats. Læs mere om BOS orangutang

AMNESTY

Amnesty kæmper for at menneskerettigheder! De har medlemmer over hele verden, men hver dag bliver menneskerettigheder krænket, så de kan også bruge din hjælp. Læs mere om Amnesty her.

Er du et naturmenneske? Uanset hvad burde det være i alles interesse at passe godt på naturen og dyrene. Hvis du er enig, burde du tage et nærmere kig på WWF.

Comments are closed.