Børnefonden

Børnefonden

Generelt om Børnefonden

Børnefonden hjælper nogle af de allermest udsatte børn i verden. De opererer i nogle af de fattigste lande i verden og hjælper over 74.000 børn og deres familier. Du har måske hørt om, at man kan få et sponsorbarn, og man dermed kan hjælpe et barn til en bedre fremtid for kun 230 kr. i måneden.

Fakta

Børnefonden har eksisteret siden 1938, og hjælper i dag som sagt over 74.000 børn. De har kontorer i mange af de lande som de opererer i og bruger hvert år cirka 200 millioner til at udviklingsarbejde i de lande som de fattige børn befinder sig i.

Formål

Når Børnefonden fokuserer på at støtte fattige børn er det for at give dem muligheden for at skabe en fremtid. De fokuserer bl.a. på at sikre barnet sundhed, skolegang og udvikle lokalområdet. Det handler om langtidsløsninger, hvilket også er grundet til at de bliver i lokalområdet i 15-20 år.

Dine muligheder for at hjælpe

Du kan for 230 kroner om måneden bliver sponsor for et barn. Børnefonden forsikre at mindst 85% af de penge bliver anvendt til at hjælpe i det land barnet bor i. For 205 kroner kan du altså sikre barnets sundhed, skolegang og familien og lokalområdet får også støtte gennem dit bidrag. Så hvis du har lyst og overskud til at hjælpe et fattig barn til en bedre fremtid, så bør du overveje at få et sponsorbarn gennem Børnefonden.

Comments are closed.