Plan Danmark

Plan Danmark

Generelt om Plan Danmark

Plan Danmark hjælper fattige børn, men støtter også deres familier og forsøger at udvikle og styrke det lokalsamfund de bor i. De giver dermed de mest udsatte en mulighed for at skabe sig en bedre fremtid. Igennem Plan har man mulighed for af få et fadderbarn, som man så kan støtte og løbende følge med i barnets udvikling.

Plan har siden 1937 udviklet sig til at blive en meget stor organisation. Der er i dag mere en 1 million faddere, og de støtter tilsammen 1,2 millioner fattige børn over hele verden. Organisationen har ikke mindre en 7000 ansatte og hele 60.000 frivillige som gratis bruger deres tid på at hjælpe.

Hvad er deres formål?

Plan Danmark arbejder for at forbedre børns vilkår i udviklingslande og oplyse om børns rettigheder.
De fattige børns familier bliver også hjulpet og Plan Danmark bruger en del af støtten på at udvikle det lokalsamfund som børnene befinder sig i.

Dine muligheder for at hjælpe

Du kan blive fadder for kun 195 kr. i måneden eller du kan vælge at støtte et af de mange projekter Plan Danmark har. Som fadder får du tilknyttet et barn, hvor du altså både hjælper barnet, men også du giver også en hjælpende hånd til familien og lokalsamfundet.

læs mere her: plandanmark.dk

Comments are closed.