WSPA

WSPA -Velgoerenhed

Generelt om WSPA

Det specielle ved WSPA er at de arbejder på vegne af over 1000 mindre medlemsorganisationer. På den måde kan de lokale organisationer stå stærkere i forhold til myndighederne, men til gengæld sikre WSPA at de beholder den lokale viden og ekspertise som er meget vigtig i forhold til at hjælpe dyrene i lige nøjagtig det område. WSPA er også det man kalder for en paraplyorganisation .

Fakta om WSPA

De mere end 1000 mindre organisationer som WSPA arbejder på vegne af befinder sig i 70 % af verdens lande. Det gør WSPA til den største sammenslutning af dyrebeskyttelses organisationer i verden, så ved at støtte WSPA kan man hjælpe dyr over hele verden. I Danmark arbejder WSPA sammen med 9 forskellige mindre organisationer.

Formål

WSPA ønsker at stoppe dyremishandling og at dyrevelfærd respekteres. De har fokus på en langt række områder og ønsker at hjælpe et bredt udsnit af verdens dyr. Du kan læse mere på deres hjemmeside om deres mange forskellige projekter – lige fra at hjælpe gadehunde til at stoppe Dansebjørne i Indien.

Langt størstedelen af WSPA indtægter kommer fra private bidragsydere, så dit bidrag er vigtigt.

Hvordan kan du hjælpe

WSPA giver dig en lang række muligheder for at hjælpe. Du kan altid bidrage med et valgfrit beløb, men du kan også vælge en af WSPAs kampagner, så dit bidrag går til et konkret projekt.

Comments are closed.