WWF


Generelt

WWF er en organisation som arbejder for at bevare natur og miljø. De fokuserer bl.a. på meget konkrete projekter og har hvert år over 1200 forskellige projekter spredt over hele verden. De har over 5 millioner medlemmer/støtter på verdensplan, som arbejder på at ændre udviklingen, så naturen og dens ressourcer bliver brugt på en mere hensigtsmæssig måde.

Fokusområder

WWF gør en indsats indenfor en lang række områder. De arbejde kæmper bl.a. imod klimaforandringerne, så må være en af vor tids største udfordringer. Derudover gør de en stor indsats for at skabe bæredygtighed mellem natur og mennesker. Dette gælder bl.a. for fiskeri og skovdrift, som begge er områder hvor vi hver dag sætter naturen under et stort pres.

WWF arbejder også for at passe bedre på den danske natur. De gør bl.a. en stor indsats for at der bliver skabt nationalparker, så naturen har mulighed for at udfolde sig.

Hvordan kan du hjælpe

Du kan støtte WWF ved at blive partner og dermed får du mulighed for at give dit bidrag til forskellige projekter. Hvis du eksempelvis ønsker at støtte kampen mod den globale opvarmning har du mulighed for at blive klimapartner. Hvis du vælger at blive regnskovspartner, hjælper du derimod WWF med at skabe en bedre balance i den måde vi i dag udnytter og bruger regnskoven. Dette vil være til glæde for både mennesker og dyr.

Comments are closed.